IJZERSTERK
ASSORTIMENT

Elk jaar evalueren wij met ons dealernetwerk de vuurwerkverkoop. Zo kunnen wij ieder jaar anticiperen op de laatste productontwikkelingen en consument-behoeften. Steeds weer bewijst Wolff de juiste nieuwe artikelen te selecteren getuige de jaarlijkse feedback van de vuurwerkliefhebbers. Het was Wolff Vuurwerk die de ontwikkeling van cakeboxen introduceerde met de "Black Dragon Box", het was Wolff Vuurwerk die "Familie Vuurwerk" introduceerde voor misschien wel de grootste doelgroep binnen de consumentenmarkt. En het was Wolff die de eerste en tegelijk beste salute cake van Nederland op de markt bracht; "de Silver Salute"!

PROFESSIONELE
BEGELEIDING

Vuurwerkverkoop is niet langer gewoon 'een product aanbieden', nee, vuurwerkverkoop wordt steeds meer 'de consument zo informeren dat zij instaat gesteld wordt het voor haar juiste product te kiezen'! Dat is wat Wolff bezig houdt naast het aanbieden van kwalitatief hoog vuurwerk. Iedere vuurwerkwinkel heeft zijn eigen imago, historie en mogelijkheden. Daarom dat op de dealer afgestemde begeleiding door Wolff zo belangrijk geacht wordt. Een tweewielerzaak is niet te vergelijken met een tuincentrum en andersom. Presentatie, communicatie en assortiment moeten afgestemd worden op de mogelijkheden.

VERKOOP
ONDERSTEUNING

Webshop(s), product- en verkooptraining, bestelmodules en een super logistieke organisatie ondersteunen uw resultaat! "Wolff is all about sales!"

AFSPRAAK
IS AFSPRAAK

Het klinkt zo logisch en makkelijk maar niets is minder waar! Wolff Vuurwerk erkent de hectiek net voor en tijdens de verkoopdagen. Alle importeurs pretenderen leveringsbetrouwbaar te zijn, maar weinigen maken het waar! Wat houd leveringsbetrouwbaarheid dan ook eigenlijk in?

 1. Spoedbestellingen op afroep.
 2. Via "mijnwolff" besteld word ook uitgeleverd.
 3. Mocht er al een artikel uitverkocht raken dan word er direct een vervanger aangeboden, meestal exact zelfde product met alleen ander label.
 4. "Last but not least"! Wolff heeft al haar ruime opslagfaciliteiten, meer dan 2000 ton, allemaal in Nederland! Dus, nogmaals, geen risico door oponthoud aan de grens vanwege onjuiste administratieve internationale vuurwerkmeldingsperikelen.
 1. Het begint met de voorraad bij de importeur. Wolff heeft altijd 20-30% meer in voorraad dan dat er vorig jaar verkocht is. Ook nieuwe artikelen worden zo ruim ingekocht. 'Zo grijpen wij bijna nooit mis'!
 2. (Start)orders worden punctueel en in overleg aangeleverd.
 3. Reservering (vrijblijvend) voor tijdens de verkoopdagen mogelijk.
 4. Aanlevering op vaste tijdstippen in overleg.Kortom, bij Wolff ben je zeker van je vuurwerk als het er echt op aan komt!

FOTO
IMPRESSIE

 • Wolff Vuurwerk Pand
 • Wolff Vuurwerk Bunker
 • Wolff Vuurwerk Pand
 • Wolff Vuurwerk Bunker